Știri și media

Vă ținem la curent cu cele mai importante informații din domeniu

Știri, comunicate și recomandări

Anunț 22.05.2018

DIRECȚIA DE SĂNĂTATE PUBLICĂ A JUDEȚULUI BRAȘOV

Regulament privind acordare voucherele de vacanță

mai mult ...


Lista partenerilor care primesc vouchere de vacanță

mai mult ...

COMUNICAT DE PRESĂ  - Gripa

Gripa este o boală acută, infecţioasă, foarte contagioasă, produsă de virusul gripal. Calea de transmitere a virusului gripal este calea aerogena, prin picăturile răspândite de o persoană infectată care tuşeşte sau strănută sau, indirect, atunci când picăturile sau secreţiile din nas sau gât ajung pe mâini sau pe alte suprafeţe care sunt atinse de alte persoane, care îşi duc apoi mâna la gură sau nas. 

Semnele şi simptomele gripei constau în frison, febră (39-40°C), dureri de cap, ale globilor oculari, ale muşchilor şi articulaţiilor, stare de slăbiciune generală, senzaţia de înţepături în nas şi gât, strănut, secreţii nazale apoase, nas înfundat, tuse seacă, chinuitoare). 

Anunț 08.06.2018

DIRECȚIA DE SĂNĂTATE PUBLICĂ A JUDEȚULUI BRAȘOV

Ghid privind expunerea la radiații ionizate a femeilor gravide - vârstă fertilă

mai mult ...

Analiza publica cu privire la " Evaluarea Calitatii Mediului Si Studiu De Impact Asupra Starii De Sanatate A Populatiei In Relatie Cu Elaborare PUZ Pentru Construirea De Locuinte Individuale Si Functiuni Complementare In Comuna Sanpetru, Str. Bodului, FN,

Eventualele sugestii/discutii va rugam sa le transmiteti, in termen de 10 zile de la publicare, la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Rezumat studiu de impact