Studii de impact

Print Friendly, PDF & Email

12.04.2024

Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea studiului de impact asupra starii de sanatate a populatiei in relatie cu obiectivul ‘Ferma de crestere bovine de lapte” situat în comuna Ucea, sat Ucea de Jos, strada Fermei nr. 7, județul Brașov, beneficiar S.C. OLICLADO S.R.L , studiu elaborat de SC. IMPACT SANATATE SRL, IASI.

Rezumat

Observatiile publicului se vor urmari timp de 10 zile pe adresa de  email evaluarefactoriderisc@gmail.com

01.04.2024

Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea următorului studiu de impact, pentru proiectul ”1.Reabilitare si  recompartimentare hala de productie si birouri p+ep in vederea amplasarii instalatiilor si echipamentelor de productie; 2.Construire platforma tehnica exterioara si corp tehnic” (localitatea Ghimbav, judetul  Brasov)’’ beneficiar SC 595 SOLUTIONS SRL, solicitat de beneficiar si elaborat de Centrul de Mediu si  Sanatate Cluj Napoca , în baza documentației depuse pe propria răspundere  de catre beneficiar și în contextul legislației actuale.

REZUMAT

Observatiile publicului interesat se primesc in 10 zile la adresa de e-mail: mihaela.ciurea@dspbv.ro

29.03.2024

Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea studiului de evaluare a impactului asupra sanatatii si confortului populatiei pentru obiectivul de investitie: “Înființare Centru Integrat de Colectare Separată prin Aport Voluntar Destinat Aglomerărilor Urbane – CAV MARE”, situat in municipiul Brașov, solicitat de DSP Brasov si elaborat de SC IMPACT SANATATE SRL Iasi, în baza documentației depuse pe propria răspundere  de catre beneficiar în contextul legislației actuale.

Observatiile publicului se vor urmari timp de 10 zile pe adresa de  email evaluarefactoriderisc@gmail.com

28.03.2024

Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea studiului de evaluare a impactului asupra sanatatii si confortului populatiei pentru obiectivul de investitie: “SISTEM DE MANAGEMENT INTEGRAT AL DESEURILOR DIN JUDETUL BRASOV”, situat in comunele Maierus, Parau, Hoghiz, jud. Brasov, solicitat de DSP Brasov si elaborat de SC IMPACT SANATATE SRL Iasi, în baza documentației depuse pe propria răspundere  de catre beneficiari în contextul legislației actuale.

Observatiile publicului se vor urmari timp de 10 zile pe adresa de  email evaluarefactoriderisc@gmail.com

REZUMAT

26.03.2024

Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea studiului “de impact asupra starii de sanatate a populatiei in relatie cu modernizarea si extinderea fermei de crestere tineret de inlocuire gaini oua consum la voliera din localitatea vulcan”, pentru obiectivul situat in localitatea Vulcan, CF/CAD nr. 102269, jud. Brasov, elaborat de Centrul de Mediu si Sanatate SRL, cu sediul in Cluj Napoca, str. Busuiocului nr.58, judetul Cluj.

Observatiile publicului se vor urmari timp de 10 zile pe adresa de  email evaluarefactoriderisc@gmail.com

REZUMAT

19.03.2024

Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea următorului studiu de impact, pentru proiectul ”AMPLASARE UTILAJ PENTRU RECUPERAREA MATERIALELOR RECICLABILE SORTATE IN HALA EXISTENTA” mun. Brasov, str.Alunului nr.6, solicitat de DSP Brasov si elaborat de SC IMPACT SANATATE SRL Iasi, în baza documentației depuse pe propria răspundere  de catre beneficiari în contextul legislației actuale.

REZUMAT

Observatiile publicului interesat se primesc in 10 zile la adresa de e-mail: evaluarefactoriderisc@gmail.com

11.03.2024

Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea  studiului de impact asupra sanatatii si confortului populatiei, pentru obiectivul de investitie: „AMPLASARE INCINERATOR ECOLOGIC PENTRU ANIMALE” situat în strada extravilan de 1383 , nr. 1f, Municipiul Codlea, Judetul brasov, nc 110606  (Elaborator: S.C. Impact sănătate s.r.l. Iași dr. Chirilă Ioan).

REZUMAT

Observatiile publicului interesat se primesc timp de 10 zile la adresa de e-mail: evaluarefactoriderisc@gmail.com

22.02.2024

Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea următorelor studii de impact, pentru proiectele:  ”CONSTRUIRE STATIE DISTRIBUTIE CARBURANTI DREAPTA” si “CONSTRUIRE STATIE DISTRIBUTIE CARBURANTI STANGA”, beneficiar SC KMG ROMPETROL DEVELOPMENT SRL, solicitat de DSP Brasov si elaborat de VEST MEDICAL IMPACT SRL Timisoara, în baza documentației depuse pe propria răspundere  de catre beneficiar și în contextul legislației actuale.

STATIE DISTRIBUTIE CARBURANTI DREAPTA

STATIE DISTRIBUTIE CARBURANTI STANGA

Observatiile publicului interesat se primesc timp de  10 zile la adresa de e-mail: mihaela.ciurea@dspbv.ro

16.02.2024

Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea studiului de impact asupra sanatatii si confortului populatiei , pentru obiectivul de investitie ” : „ÎNTOCMIRE PUZ – ZONĂ COMERȚ, SERVICII ȘI INDUSTRIE”, situat în comuna Cristian, DN 73-FN, județul Brașov, NC 107769 BENEFICIAR: S.C. LOTUS S.R.L. CUI 14272650; J8/1100/2001 Comuna Cristian, Strada Ciprian Porumbescu, Nr. 19, Județul Brașov ( ELABORATOR: S.C. IMPACT SĂNĂTATE S.R.L. IAȘI Dr. Chirilă Ioan).

REZUMAT

Observatiile publicului se vor urmari timp de 10 zile pe adresa de email evaluarefactoriderisc@gmail.com

15.02.2024

Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea  studiului de impact asupra sanatatii si confortului populatiei , pentru obiectivul de investitie ” : „STAȚIE DE BIOGAZ”, situat în sat Ucea de Jos, comuna Ucea, nr. 1A, județ Brașov, NC 100269 BENEFICIAR: WASTE ENERGY TRADING SRL CUI: 31584015, J4/461/2013 Municipiul Bacău, Strada CHIMIEI, Nr. 6A, , Județ Bacău ELABORATOR: S.C. IMPACT SĂNĂTATE S.R.L. IAȘI Dr. Chirilă Ioan

In vederea parcurgerii procedurii de lucru, atasam rezumatul studiului de impact, beneficiar “WASTE ENERGY TRADING ” SRL, in vederea postarii pe site-ul DSPBV  , cu precizarea ca observatiile publicului se vor trimite pe adresa de email evaluarefactoriderisc@gmail.com in următoarele 10 zile

REZUMAT

09.02.2024

Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea următorului studiu de impact, pentru proiectul ”Activitatea Depozitului Ecologic Brasov apartinand Fin-Eco SA, solicitat de DSP Brasov si elaborat de SC EUROTOTAL  COMP SRL Bucuresti, în baza documentației depuse pe propria răspundere  de catre beneficiar și în contextul legislației actuale.Atasat rezumatului este si raspunsul elaboratorului de studii fata de solicitarile DSP Brasov.

REZUMAT

Observatiile publicului interesat se primesc timp de  10 zile la adresa de e-mail: mihaela.ciurea@dspbv.ro

08.02.2024

Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea următorului studiu de impact, pentru proiectul ”PUZ- Construcție Locuințe Mixte Individuale și Colective’’, situat în Municipiul Brașov, str.Morarului , beneficiar S.C. INSIGRA S.R.L. , în baza documentației depuse pe propria răspundere  de catre beneficiar și în contextul legislației actuale.

REZUMAT

Observatiile publicului interesat se primesc in 10 zile la adresa de e-mail: evaluarefactoriderisc@gmail.com

06.02.2024

Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea următorului studiu de impact, pentru proiectul ”STATIE DE EPURARE DE PE PLATFORMA CHIMICA SC VIROMET SA, LOCALITATEA VICTORIA, JUDETUL BRASOV’’ , solicitat de DSP Brasov si beneficiar si elaborat de Vest Medical Impact SRL , în baza documentației depuse pe propria răspundere  de catre beneficiar și în contextul legislației actuale.

REZUMAT

Observatiile publicului interesat se primesc in 10 zile la adresa de e-mail: mihaela.ciurea@dspbv.ro

06.02.2024

Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea următorului studiu de impact, pentru proiectul ”TURNATORIE DE ALUMINIU DIN LOCALITATEA BRASOV, JUDETUL BRASOV’’ beneficiar SC 595 SOLUTIONS SRL, solicitat de DSP Brasov si beneficiar si elaborat de Centrul de Mediu si  Sanatate Cluj Napoca , în baza documentației depuse pe propria răspundere  de catre beneficiar și în contextul legislației actuale.

REZUMAT

Observatiile publicului interesat se primesc in 10 zile la adresa de e-mail: mihaela.ciurea@dspbv.ro

05.02.2024

Studiu de evaluare a impactului asupra sanatatii si confortului populatiei pentru obiectivul de investitie: ” INFIINTARE RETEA DE CANALIZARE CU STATIE DE EPURARE SI EXTINDEREA RETEA DE ALIMENTARE CU APA IN COMUNA HOLBAV, JUDETUL BRASOV”, situat in sat Holbav, comuna Holbav, judetul Brasov.

REZUMAT

Observatiile publicului interesat se primesc in termen de 10 zile de la publicare, la adresa de e-mail: scolara@dspbv.ro

01.02.2024

Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea următorului studiu de impact, beneficiar orașul Victoria având ca obiectiv propus ” REABILITARE ȘI MODERNIZARE STAȚIE DE EPURARE, ORAȘ VICTORIA”,în baza documentației depuse pe propria răspundere  de catre beneficiar și în contextul legislației actuale.

REZUMAT

Observatiile publicului interesat se primesc in termen de 10 zile de la publicare, la adresa de e-mail mediu.fagaras@dspbv.ro

22.01.2024
Directia de Sanatate Publica Brasov, anunta elaborarea urmatoarelor Studii de Impact asupra starii de sanatate a populatiei de catre SC EUROTOTAL COMP SRL Bucuresti – Drd. Ing. Mihaela Tita si Drd. Ing. Daniel Tita, solicitat de SC MOL PETROLEUM PRODUCTS SRL, pentru urmatoarele statii de distributie carburanti:
Observatiile publicului interesat se primesc in termen de 10 zile de la publicare, la adresa de e-mail eduard.nistor@dspbv.ro

19.01.2024

Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea următorului studiu de impact, pentru proiectul ”CONSTRUIRE PLATFORMA PENTRU PARCARE SI AMPLASARE ECHIPAMENTE AFERENTE ALIMENTARII AERONAVELOR, solicitat de DSP Brasov si elaborat de SC IMPACT SANATATE SRL Iasi, în baza documentației depuse pe propria răspundere  de catre beneficiar și în contextul legislației actuale.

REZUMAT

Observatiile publicului interesat se primesc in 10 zile la adresa de e-mail: mihaela.ciurea@dspbv.ro

19.01.2024
Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea următorului studiu de impact, pentru proiectul ”Varianta de ocolire a Municipiului Fagaras, solicitat de DSP Brasov si elaborat de SC IMPACT SANATATE SRL Iasi, în baza documentației depuse pe propria răspundere de catre beneficiar(Primaria Municipiului Fagaras)și în contextul legislației actuale.

REZUMAT

Observatiile publicului interesat se primesc in 10 zile la adresa de e-mail: mihaela.ciurea@dspbv.ro

18.01.2024

Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea  studiului de impact asupra sanatatii si confortului populatiei , pentru obiectivul de investitie “SCHIMBARE FUNCTIUNE IN CABINETE  MEDICALE SI SPITALIZARE DE ZI ; TERMOIZOLARE SI REDRESARE FATADE; RECOMPARTIMENTARI INTERIOARE NESTRUCTURALE ; SCHIMBARE IMPREJMUIRE LA STRADA CU PASTRAREA DIMENSIONALA A ACCESELOR EXISTENTE ; AMPLASARE FIRMA LUMINOASA LA STRADA ; LUCRARI DE CONSOLIDARE , DACA ESTE CAZUL”,  situat in strada Mircea cel Batran nr.18, Municipiul Brasov, judetul Brasov.

REZUMAT

Observatiile publicului interesat se primesc in 10 zile la adresa de e-mail: evaluarefactoriderisc@gmail.com .

10.01.2024

Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea următorului studiu de impact, solicitat de SC DS SMITH PAPER ZARNESTI SRL, în baza documentației depuse pe propria răspundere și în contextul legislației actuale.

REZUMAT

Observatiile publicului interesat se primesc in 10 zile la adresa de e-mail: mihaela.ciurea@dspbv.ro

21.12.2023

Directia de Sanatate Publica Brasov, anunta elaborarea urmatoarelor Studii de Impact asupra starii de sanatate a populatiei de catre SC EUROTOTAL COMP SRL Bucuresti – Drd. Ing. Mihaela Tita si Drd. Ing. Daniel Tita, solicitat de SC MOL PETROLEUM PRODUCTS SRL, pentru urmatoarele statii de distributie carburanti:
Observatiil epublicului interesat se primesc in termen de 10 zile de la publicare, la adresa de e-mail eduard.nistor@dspbv.ro

20.12.2023

Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea următorului studiu de impact, solicitat de Direcția de Sănătate Publică Brașov și a beneficiarului Primaria Orasului Ghimbav, în baza documentației depuse pe propria răspundere și în contextul legislației actuale.Studiul a fost elaborat de catre SC Impact Sanatate SRL.

REZUMAT

Observatiile publicului interesat se primesc in 10 zile la adresa de e-mail: mihaela.ciurea@dspbv.ro

15.11.2023

Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea următorului studiu de impact, beneficiar S.C. Multinvest Proiectare SRL  pentru Municipiul Făgăraș

REZUMAT

Observatiile publicului interesat se primesc in termen de 10 zile la adresa de e-mail: mediu.fagaras@dspbv.ro

13.11.2023

Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea următorului studiu de impact de catre SC IMPACT SANATATE SRL Iasi, Prof.Dr. Ioan Chirila, solicitat de beneficiarul SC ROMPETROL DOWNSTREAM SRL prin LAJEDO SRL, în baza documentației  depuse pe propria răspundere și în contextul legislației in vigoare.

REZUMAT

Observatiile publicului interesat se primesc in termen de 10 zile la adresa de e-mail: mihaela.ciurea@dspbv.ro

09.11.2023

Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea următorului studiu de impact, solicitat de beneficiarul Municipiul Brașov , în baza documentației depuse pe propria răspundere și în contextul legislației. Având ca obiectiv de investiție: Înființarea Și Dotarea De Centre De Colectare Prin Aport Colectiv – situat în strada Cartier Stupini, nr.FN, Municipiul Brașov, Jud. Brașov.

REZUMAT

Observatiile publicului interesat se primesc in 10 zile la adresa de e-mail: evaluarefactoriderisc@gmail.com

06.11.2023

Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea următorului studiu de impact de catre  SC IMPACT SANATATE SRL Iasi, Prof.Dr. Ioan Chirila, solicitat de beneficiarul SC PUROLITE SRL, în baza documentației depuse pe propria răspundere și în contextul legislației in vigoare.

REZUMAT

Observatiile publicului interesat se primesc in termen de 10 zile la adresa de e-mail: mihaela.ciurea@dspbv.ro

23.10.2023
Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea următorului studiu de impact de catre SC IMPACT SANATATE SRL Iasi, Prof.Dr. Ioan Chirila, solicitat de beneficiarul Comuna Șinca, în baza documentației depuse pe propria răspundere și în contextul legislației in vigoare.

REZUMAT

Observatiile publicului interesat se primesc in termen de 10 zile la adresa de e-mail: mediu.fagaras@dspbv.ro

13.10.2023
Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea următorului studiu de impact de catre SC IMPACT SANATATE SRL Iasi, Prof.Dr. Ioan Chirila, solicitat de beneficiarul SC RECON SA, în baza documentației depuse pe propria răspundere și în contextul legislației in vigoare.

REZUMAT

Observatiile publicului interesat se primesc in termen de 10 zile la adresa de e-mail: mihaela.ciurea@dspbv.ro

10.10.2023
Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea următorului studiu de impact, solicitat de beneficiarul COMUNA VOILA , în baza documentației depuse pe propria răspundere și în contextul legislației.

REZUMAT

Observatiile publicului interesat se primesc in 10 zile la adresa de e-mail: evaluarefactoriderisc@gmail.com

06.10.2023

Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea următorului studiu de impact, solicitat de beneficiarul COMUNA DRAGUS , în baza documentației depuse pe propria răspundere și în contextul legislației.

REZUMAT

Observatiile publicului interesat se primesc in 10 zile la adresa de e-mail:
evaluarefactoriderisc@gmail.com

07.08.2023

Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea următorului studiu de impact de catre Cabinet Medical de Medicina Mediului Dr.Gurzau E.Eugen Stelian Cluj-Napoca, solicitat de
beneficiarul SC MULTINVEST PROIECTARE SRL pentru ORASUL GHIMBAV, în baza documentației depuse pe propria răspundere și în contextul legislației.

REZUMAT

Observatiile publicului interesat se primesc in 10 zile la adresa de e-mail: mihaela.ciurea@dspbv.ro

01.08.2023

Gradinita Heidi

REZUMAT

Observatiile publicului interesat se primesc in 10 zile la adresa de e-mail: scolara@dspbv.ro

01.08.2023

Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea următorului studiu de impact de catre  SC IMPACT SANATATE SRL Iasi, solicitat de beneficiarul SC CONSULT PAPER SRL, în baza documentației depuse pe propria răspundere și în contextul legislației.

REZUMAT

Observatiile publicului interesat se primesc in 10 zile la adresa de e-mail: mihaela.ciurea@dspbv.ro

31.07.2023
Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea următorului studiu de impact de catre
CENTRUL DE MEDIU SI SANATATE Cluj-Napoca, solicitat de beneficiarul SC GREEN RESORT
BRAN SRL, în baza documentației depuse pe propria răspundere și în contextul legislației.

REZUMAT

Observatiile publicului interesat se primesc in 10 zile la adresa de e-mail: mihaela.ciurea@dspbv.ro

28.07.2023

Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea următorului studiu de impact de catre SC CENTRUL DE MEDIU SI SANATATE SRL Cluj-Napoca, solicitat de beneficiarul SC TRANSAVIA SA-FERMA NR.29 BOD, în baza documentației depuse pe propria răspundere și în contextul legislației.

REZUMAT

Observatiile publicului interesat se primesc in 10 zile la adresa de e-mail: mihaela.ciurea@dspbv.ro

30.06.2023
Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea următorului studiu de impact de catre SC
IMPACT SANATATE SRL Iasi, solicitat de beneficiarul SC TRANSIT OIL SRL, în baza
documentației depuse pe propria răspundere și în contextul legislației.

REZUMAT

Observatiile publicului interesat se primesc in 10 zile la adresa de e-mail: eduard.nistor@dspbv.ro

15.05.2023

Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea următorului studiu de impact, solicitat de beneficiarul TANCO RAMONA PETRUTA, în baza documentației depuse pe propria răspundere .

REZUMAT

Observatiile publicului interesat se primesc in 10 zile la adresa de e-mail:

mihaela.ciurea@dspbv.ro

15.05.2023

Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea următorului studiu de impact, solicitat de beneficiarii RUJA DORIN, RUJA DANIEL, CONSTANTIN LIVIA-MARIA, în baza documentației depuse pe propria răspundere 

REZUMAT

Observatiile publicului interesat se primesc in 10 zile la adresa de e-mail:

mihaela.ciurea@dspbv.ro

15.05.2023

Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea următorului studiu de impact, solicitat de beneficiarul COVALIU VISARION-ALIN, în baza documentației depuse pe propria răspundere și în contextul legislației.

REZUMAT

Observatiile publicului interesat se primesc in 10 zile la adresa de e-mail:

evaluarefactoriderisc@gmail.com

12.05.2023
Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea următorului studiu de impact, solicitat de Cioroianu Ilie Marius pentru Dascalu Florica , în baza documentației depuse pe propria răspundere și în contextul legislației actuale.

REZUMAT

Observatiile publicului interesat se primesc in 10 zile la adresa de e-mail: mihaela.ciurea@dspbv.ro

28.04.2023

Studiu de impact pentru ASOCIATIA PENTRU PITICI – GRADINITA HEIDI

REZUMAT

Observatiile publicului interesat se primesc in 10 zile la adresa de e-mail: scolara@dspbv.ro

13.03.2023
Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea următorului studiu de impact, solicitat de Direcția de Sănătate Publică Brașov și a beneficiarului Sîrbu Mihaela pentru Saran Vitalie, Bologan Oxana și Bologan Viorel, Zamfir Nicoleta-Angelica și Zamfir Cosmin, George Manuela Cristina , în baza documentației depuse pe propria răspundere și în contextul legislației actuale.

REZUMAT

Observatiile publicului interesat se primesc in 10 zile la adresa de e-mail: mihaela.ciurea@dspbv.ro

13.03.2023
Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea următorului studiu de impact, solicitat de Direcția de Sănătate Publică Brașov și a beneficiarului Oferte Chicago Imobiliare M.G.D. SRL și Imob DD Project SRL , în baza documentației depuse pe propria răspundere și în contextul legislației actuale.

REZUMAT

Observatiile publicului interesat se primesc in 10 zile la adresa de e-mail: mihaela.ciurea@dspbv.ro

06.01.2023
Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea următorului studiu de impact, solicitat de Direcția de Sănătate Publică Brașov și a beneficiarului MELICEANU LIVIU GABRIEL, în baza documentației depuse pe propria răspundere și în contextul legislației actuale.

REZUMAT

Observatiile publicului interesat se primesc in 10 zile la adresa de e-mail: mihaela.ciurea@dspbv.ro

04.01.2023

Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea următorului studiu de impact, solicitat de Direcția de Sănătate Publică Brașov și a beneficiarului SC DECENT REAL ESTATE SRL, în baza documentației depuse pe propria răspundere și în contextul legislației actuale.

REZUMAT

Observatiile publicului interesat se primesc in 10 zile la adresa de e-mail:  evaluarefactoriderisc@gmail.com

16.12.2022

Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea următorului studiu de impact, solicitat de Direcția de Sănătate Publică Brașov și a beneficiarului KRONOSPAN TRADING SRL, în baza documentației depuse pe propria răspundere și în contextul legislației actuale.

REZUMAT

Observatiile publicului interesat se primesc in 10 zile la adresa de e-mail: mihaela.ciurea@dspbv.ro

29.11.2022

Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea următorului studiu de impact, solicitat de Direcția de Sănătate Publică Brașov și a beneficiarului SC HAR&H SRL, în baza documentației depuse pe propria răspundere și în contextul legislației actuale.

REZUMAT

Observatiile publicului interesat se primesc in 10 zile la adresa de e-mail: evaluarefactoriderisc@gmail.com

29.11.2022

Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea următorului studiu de impact, solicitat de Direcția de Sănătate Publică Brașov și a beneficiarilor NEGURA VIORICA si MARGARIT BIANCA ANA-MARIA, în baza documentației depuse pe propria răspundere și în contextul legislației actuale.

REZUMAT

Observatiile publicului interesat se primesc in 10 zile la adresa de e-mail: evaluarefactoriderisc@gmail.com

03.11.2022

Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea următorului studiu de impact, solicitat de Direcția de Sănătate Publică Brașov și a beneficiarului SC COMPANIA APA BRASOV SA, în baza documentației depuse pe propria răspundere și în contextul legislației actuale.

REZUMAT

Observatiile publicului interesat se primesc in 10 zile la adresa de e-mail: mihaela.ciurea@dspbv.ro

25.08.2022

14.09.2022

Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea următorului studiu de impact, solicitat de Direcția de Sănătate Publică Brașov și a beneficiarilor-SC ABC HAPPY CAR SRL, în baza documentației depuse pe propria răspundere și în contextul legislației actuale.

REZUMAT

Observatiile publicului interesat se primesc in 10 zile la adresa de e-mail: mihaela.ciurea@dspbv.ro

25.08.2022

Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea următorului studiu de impact, solicitat de Direcția de Sănătate Publică Brașov și a beneficiarilor – SC FAPACO RECYCLE SERVICE SRL, în baza documentației depuse pe propria răspundere și în contextul legislației actuale.

REZUMAT

Observatiile publicului interesat se primesc in 10 zile la adresa de e-mail: mihaela.ciurea@dspbv.ro

09.08.2022

Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea următorului studiu de impact, solicitat de Direcția de Sănătate Publică Brașov și a beneficiarilor-SC DS SMITH PAPER ZARNESTI SRL, în baza documentației depuse pe propria răspundere și în contextul legislației actuale.

REZUMAT

Observatiile publicului interesat se primesc in 10 zile la adresa de e-mail: mihaela.ciurea@dspbv.ro

09.08.2022

Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea următorului studiu de impact, solicitat de Direcția de Sănătate Publică Brașov și a beneficiarului- SC EXFACTOR-GRUP CONSTRUCT SRL, în baza documentației depuse pe propria răspundere și în contextul legislației actuale.

REZUMAT

Observatiile publicului interesat se primesc in 10 zile la adresa de e-mail: evaluarefactoriderisc@gmail.com

03.05.2022
Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea următorului studiu de impact, solicitat de Asociația Kinder Zone, în baza documentației depuse pe propria răspundere și în contextul legislației actuale.

REZUMAT

Observatiile publicului interesat se primesc in 10 zile la adresa de e-mail:
evaluarefactoriderisc@gmail.com

08.04.2022
Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea următorului studiu de impact, solicitat de Direcția de Sănătate Publică Brașov și a beneficiarilor-STOIAN CATALIN SI STOIAN ANDRA FLORENTINA, în baza documentației depuse pe propria răspundere și în contextul legislației actuale.

REZUMAT

Observatiile publicului interesat se primesc in 10 zile la adresa de e-mail: evaluarefactoriderisc@gmail.com

17.03.2022

Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea următorului studiu de impact, solicitat de Direcția de Sănătate Publică Brașov și a beneficiarului – SC FINCODRUM SA, în baza documentației depuse pe propria răspundere și în contextul legislației actuale.

REZUMAT

Observatiile publicului interesat se primesc in 10 zile la adresa de e-mail:mihaela.ciurea@dspbv.ro

08.11.2021

Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea următorului studiu de impact, solicitat de Direcția de Sănătate Publică Brașov și a beneficiarului – SC FIN ECO SA, în baza documentației depuse pe propria răspundere și în contextul legislației actuale.

REZUMAT

Observatiile publicului interesat se primesc in 10 zile la adresa de e-mail:mihaela.ciurea@dspbv.ro

29.10.2021

Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea următorului studiu de impact, solicitat de Direcția de Sănătate Publică Brașov și a beneficiarului – SC BRAVCOD SRL, în baza documentației depuse pe propria răspundere și în contextul legislației actuale.

REZUMAT

Observatiile publicului interesat se primesc in 10 zile la adresa de e-mail:mihaela.ciurea@dspbv.ro

29.10.2021

Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea următorului studiu de impact, solicitat de Asociația Pentru Pitici, pentru Grădinița Heidi, în baza documentației depuse pe propria răspundere și în contextul legislației actuale.

REZUMAT

Observatiile publicului interesat se primesc in 10 zile la adresa de e-mail:evaluarefactoriderisc@gmail.com

23.08.2021

Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea următorului studiu de impact, solicitat de S.C. Spiri Com SRL pentru Municipiul Brașov și Serviciul Public de Administrare Creșe Brașov, în baza documentației depuse pe propria răspundere și în contextul legislației actuale.

REZUMAT

Observatiile publicului interesat se primesc in 10 zile la adresa de e-mail:evaluarefactoriderisc@gmail.com

28.06.2021

Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea următorului studiu de impact, solicitat de Direcția de Sănătate Publică Brașov și a beneficiarului – SC MAGNETIC PARK SRL, în baza documentației depuse pe propria răspundere și în contextul legislației actuale.

REZUMAT

Observatiile publicului interesat se primesc in 10 zile la adresa de e-mail:evaluarefactoriderisc@gmail.com

28.06.2021

Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea următorului studiu de impact, solicitat de Direcția de Sănătate Publică Brașov și a beneficiarului – SC CONSAL SRL, în baza documentației depuse pe propria răspundere și în contextul legislației actuale.

REZUMAT

Observatiile publicului interesat se primesc in 10 zile la adresa de e-mail:mihaela.ciurea@dspbv.ro

23.06.2021

Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea următorului studiu de impact, solicitat de Direcția de Sănătate Publică Brașov și a beneficiarului – SC FERMA FELD SRL, în baza documentației depuse pe propria răspundere și în contextul legislației actuale.

REZUMAT

Observatiile publicului interesat se primesc in 10 zile la adresa de e-mail: mihaela.ciurea@dspbv.ro

10.05.2021

Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea următorului studiu de impact, solicitat de Direcția de Sănătate Publică Brașov și a beneficiarului – S.C. RECON, în baza documentației depuse pe propria răspundere și în contextul legislației actuale.

REZUMAT

Observațiile se vor transmite in termen de 10 zile pe adresa de e-mail: medicinamunciidspbrasov@gmail.com.

Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea următorului studiu de impact, solicitat de Direcția de Sănătate Publică Brașov și a beneficiarului – S.C. MIKIM S.R.L., în baza documentației depuse pe propria răspundere și în contextul legislației actuale.

REZUMAT

Observațiile se vor transmite in termen de 10 zile pe adresa de e-mail: catdspbrasov@yahoo.com

Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea următoarului studiu de impact, solicitat de Primăria Municipiului Făgăraș, în baza documentației depuse pe propria răspundere și în contextul legislației actuale.

REZUMAT

Observațiile se vor transmite in termen de 10 zile pe adresa de e-mail: catdspbrasov@yahoo.com.

Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea următoarului studiu de impact, solicitat de societatea S.C EXFACTOR-GRUP S.R.L. București.

REZUMAT

Observațiile se vor transmite in termen de 10 zile pe adresa de e-mail: catdspbrasov@yahoo.com.

Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea următoarul studiu de impact solicitat de primăria orașului Zărnești.

DETALII

Direcția de Sănătate Publică Brașov anunță elaborarea următoarelor studii de impact pentru următoarele societăți:

  1. S.C. FIN-ECO BRAȘOV S.A. (rezumat);
  2. DS SMITH PAPER ZĂRNEȘTI( rezumat).

Observațiile se vor transmite pe adresa de e-mail: catdspbrasov@yahoo.com