Procedură de selecție de parteneri proiect

Print Friendly, PDF & Email

Direcția de Sănătate Publică Brașov (DSP BV) anunță organizarea unei proceduri de selecție de parteneri, entități de drept privat, în vederea depunerii unei cereri de finanțare în cadrul apelului de proiecte Îmbunătățirea accesului la serviciile de sănătate pentru grupurile vulnerabile, inclusiv Romii cu finanțare în cadrul Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021.

Prezentul apel de cereri de propuneri de proiecte vizează implementarea de măsuri în scopul îmbunătățirii accesului grupurilor defavorizate la serviciile de sănătate, precum și informarea acestor grupuri cu privire la beneficiile prevenirii bolilor infecțioase. Pentru desfășurarea activităților specifice proiectului, DSP BV, în baza OUG. 34/2017, art. 14, va aplica o procedură transparentă și nediscriminatorie de selecție a unor organizații neguvernamentale din România în calitatea de parteneri de proiect.

Vezi Procedura de selecție…

 

 

  • 25.03.2021 – Rezultat selecție:

Rezultat Apel de selecție a partenerilor pentru depunerea unei cereri de finanțare în cadrul Granturilor SEE 2014-2020 și Norvegiene 2014-2020 “Îmbunătățirea accesului la serviciile de sănătate pentru grupurile vulnerabile, inclusiv Romii”