Ziua internațională a medicului de familie 2021

Print Friendly, PDF & Email

 

Astăzi este ziua internațională a medicului de familie! Și nu este doar a medicului ci a echipei sale care veghează zi de zi la sănătatea familiei tale și a comunității. Organizația mondială a medicilor de familie WONCA lansează un mesaj cu privire la beneficiile sistemelor de sănătate care au o asistență medicală primară puternică. Haideți să le fim alături și să construim împreună un sistem de sănătate bazat pe echitate, continuitate și acces pentru toți!

Cele 4 teme ale Zilei Internaționale a Medicilor de Familie 2021

Să construim viitorul cu medicii de familie și echipele din asistența medicală primară

Medicii de familie din cadrul echipelor multidisciplinare de profesioniști din domeniul sănătății sunt esențiali pentru consolidarea sistemelor de sănătate, oferind tuturor pacienților îngrijiri de înaltă calitate și la prețuri accesibile.

Să construim viitorul cu medicii de familie și pacienții lor

Medicii de familie adoptă o abordare orientată pe oameni, oferă sprijin continuu pacienților și comunităților și asigură continuitatea îngrijirilor pe tot parcursul vieții. Pacienții sunt și în centrul sărbătorii de astăzi!

Să construim viitorul cu medicii de familie și noile tehnologii

Pe fondul pandemiei COVID-19, s-au dezvoltat noi tehnologii, instrumente fundamentale pentru ca profesioniștii din domeniul sănătății să își poată continua misiunea.

Să construim viitorul cu medicii de familie și cu DUMNEAVOASTRĂ!

Care sunt elementele de bază pe care dumneavoastră le considerați esențiale pentru viitor? Implicați-vă, faceți-vă auziți, împărtășiți-ne activitățile și eforturile pe care le faceți cu privire la îmbunătățirea asistenței medicale primare și contribuiți la construirea viitorului împreună cu medicii de familie!