Confirma locul la vaccinare!

Print Friendly, PDF & Email

Sunt active programările în noile puncte de vaccinare din județul Brașov:

  • 1 flux în municipiul Brașov, la CATTIA, str. Institutului, nr. 35
  • 2 fluxuri în municipiul Brașov, la Sala Sporturilor, bd. Gării, nr. 21
  • 1 flux în orașul Predeal, la sediul Primăriei, bd. M. Săulescu, nr. 127
  • 1 flux în comuna Prejmer, în sala de sport a Școlii Gimnaziale Prejmer, str. Școlii, nr. 2
  • 1 flux în comuna Moieciu, la Căminul Cultural – Primăria Moieciu, str, Principală, nr. 330 A, Moieciu de Jos
  • 2 fluxuri în municipiul Făgăraș, la SC Camelnic Therapy, str. 13 Decembrie, nr. 25

 

Persoanele din listele de așteptare care primesc mesaj de confirmare a unui loc in centrul de vaccinare sunt rugate sa il confirme in termen de 24 de ore prin intrarea in platforma si selectarea datei si orei dorite pentru vaccinare!

Lipsa confirmării locului atrage după sine pierderea programării!

 


ROVACCINARE

 

Toți cei care doresc să se vaccineze se pot programa începând de mâine, 20 martie a.c., prin intermediul listelor de așteptare alocate acestor cabinete. Reamintim că programarea se poate realiza atât online în platformă, cât și telefonic în Call Center, la numărul 021.414.44.25.

Fiecare persoană se poate înscrie pe o singură listă de așteptare, iar după ce este notificată că este un loc disponibil trebuie să acceseze platforma și să se programeze în termen de 24 de ore.

Locurile libere vor fi disponibile doar pentru persoanele înscrise în lista de așteptare, cu menținerea prioritizării. Astfel, vor fi notificate pe 75% din locuri persoane din cadrul populației la risc și pe 25%, lucrători din domenii esențiale. În cabinetele în care rămân locuri libere vor fi notificate persoanele din Etapa a III-a înscrise pe listele de așteptare.

Recomandăm cetățenilor care se înscriu pe aceste liste să confirme programarea la vaccinare, astfel încât să nu piardă poziția ocupată inițial pe această listă.

Persoanele care aleg programarea individuală în platforma electronică trebuie să acceseze aplicația după primirea notificării pentru alegerea zilei și a intervalului orar. Cele care optează pentru programarea prin call center, la numărul 021.414.44.25, vor fi planificate la vaccinare în ziua și în intervalul orar disponibile pentru administrarea vaccinului, fără a fi necesară confirmarea programării.

Consultați AICI comunicatul oficial